Måndag

Grillat kycklingbröst med sparrisrisotto och tomatsky

Sprödbakad kungsflundra med currysvängda räkor och gräslökssås

Tisdag

Dansk sjömansbiff med saltgurka

Ugnsbakad pestolax med citronbroccoli och vitvinsås

Onsdag

Kokt oxbringa med pepparotssås och kokt potatis

Fisk och skaldjursfrikasse med skaldjurssås och kokt potatis

Torsdag

Viltfärsbiffar med timjanssky och potatisgratäng

Kokt kummel med persilja och ägg

Fredag

Brässerad skinkstek med senapsglacerade rotsaker och cidergräddsås

Stekt senapsmarinerad sillfilé med rödlök och skirat ramslökssmör

Öppettider & Kontakt

Mån-fre 11.30-14.00

Port Ystad Saltsjöbad
Saltsjöbadsvägen 15
Ystad
0411-13643 Till hemsidan »

Om Port Ystad Saltsjöbad

Vi erbjuder en stor fantastisk buffé med både kött och fisk att välja mellan, och även varm soppa om du vill starta med det! Självklart finns det även ett vegetariskt alternativ.
Veckans Meny (PDF) Tillbaka till lunchguiden